BALCONADES REIVINDICATIVES

BALCONADES, CERDANYOLA DEL VALLÈSDes de divendres 15 de març, Cerdanyola pren una nova iniciativa que farà d’aquesta ciutat un símbol de compromís amb l’ensenyament públic. I es que la Plataforma d’Ampas de Cerdanyola (PAC), amb el suport de la resta de comunitat educativa, iniciem les balconades reivindicatives!

Amb aquesta acció, volem deixar palès el nostre malestar davant la situació que està patint l’escola pública i alhora deixar constància de que seguim lluitant. Tenim el clar objectiu que l’educació és el bé més preuat que li podem donar als nostres fills i filles. Que volem construir  amb ells una societat basada en l’educació en valors, on tots junts, ciutadans, comunitat educativa i administració treballem plegats perquè l’escola pública a Cerdanyola sigui el motor d’una societat més justa.

Us convidem a sumar-vos a la nostra causa, per tots aquells i aquelles que creieu que els nostres joves són el futur i que el futur passa pel dret a l’educació pública, suma’t a les balconades reivindicatives!

Us podeu adreçar a les AMPAs de les escoles públiques dels vostres barris per tal d’aconseguir que Cerdanyola sigui una veritable marea groga!

Si voleu una pancarta estem els dimecres de 10 a 12 al despatx de l’ampa.

 Unir-vos a la marea groga.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.